00

4ο Τουρνουά Τένις Ντράφι

Εν μέσω καύσωνα, την Κυριακή 2 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Τένις Εσωτερικού Μικτού Πρωταθλήματος Ντράφι, που συμπληρώνει φέτος τα τέσσερα χρόνια του, έχοντας παγιωθεί σε σημαντικό θεσμό-ορόσημο που σηματοδοτεί στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της περιοχής.

Οι υψηλές θερμοκρασίες επηρέασαν την προσέλευση κόσμου, ωστόσο ήτανε εντυπωσιακή η παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων Αρχών και Φορέων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συνεταιρισμού και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου κ Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρώην Δήμαρχος κ Γεώργιος Χριστόπουλος, η Αντιδήμαρχος κ Δήμητρα Τσεβά-Ξυλά, ο πρώην Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ κ Γεώργιος Δουβίτσας, η Πρόεδρος Δημοτικής Τ.Ο. Ν.Δ. Ραφήνας – Πικερμίου κ Δέσποινα Γκικάκη, μέλη της Διοίκησης, της Επιτροπής Αξιοποίησης Ντράφι και οργάνων του Συνεταιρισμού κλπ.

Οι αθλούμενοι εντυπωσίασαν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις και επιδόσεις τους, αποδεικνύοντας έτσι την αξία της συμμετοχής, της ευγενούς άμιλλας και του «Ευ αγωνίζεσθαι», αρχές που προάγει η σοβαρή δουλειά που γίνεται από τον δάσκαλο-προπονητή κ Σκαλκωτό και από όλους όσους συμμετέχουν, το επίπεδο των οποίων παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και δικαιωματικά απέσπασαν τα χειροκροτήματα των θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι εξής διαγωνιζόμενοι σύμφωνα με την λίστα του κ Σκαλκωτού : Ζήκου Αφροδίτη, Ζυγομήτρος Βαγγέλης, Κεχαγιάς Δημήτρης, Κουκουλομάτη Άννα, Κουντουριώτης Δημήτρης, Μαντζώρος Δημήτρης, Μαυρόπουλος Γιάννης, Πατσατζής Νίκος, Πρόγκας Ανδρέας, Σάμπαλης Χάρης, Σερέτη Νικολέτα, Σύρος Λουκάς, Τσατσομοίρου Κατερίνα, Τσιρώνης Αναστάσης και Τσιρώνης Χρήστος.

Ο Δήμαρχος κ Μπουρνούς εγκαινίασε την τελετή λήξης με την απονομή κυπέλλου στον νικητή του Τουρνουά κ Ζυγομήτρο Ευάγγελο, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή κυπέλλου στον κ Μαυρόπουλο Γιάννη που κατέκτησε την δεύτερη θέση από την Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ Ρωμαίου.
Η πανηγυρική τελετή συνεχίστηκε με την απονομή επαίνων και επάθλων σε πάπυρο στους συμμετέχοντες - διαγωνιζόμενους από τους παρευρισκομένους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης του Συνεταιρισμού, τον πρώην Δήμαρχο κ Χριστόπουλο, την Αντιδήμαρχο κ Τσεβά, τον Πρόεδρο Εποπτικού Συμβουλίου κ Χολέβα, την Αντιπρόεδρο κ Παρασκευάκη, τον Γενικό Γραμματέα κ Πλέτση, τον πρώην Πρόεδρο ΔΟΠΑΠ κ Δουβίτσα, κλπ.

Η Διοίκηση το Συνεταιρισμού ευχαριστεί θερμά τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των λοιπών Φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους διαγωνιζόμενους του Τουρνουά που μας χάρισαν την όμορφη αθλητική εκδήλωση, τον προπονητή κ Σκαλκωτό για την υπέροχη δουλειά που κάνει με όλους όσους προπονούνται στο τένις, καθώς και όλους τους παρισταμένους που αγνόησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και παρακολούθησαν την καθιερωμένη πανηγυρική τελετή με την λήξη των μαθημάτων της σεζόν.

Ειδικά η παρουσία του νέου Δημάρχου κ Μπουρνούς και η συμμετοχή του στην εκδήλωση επιβεβαιώνει και επισφραγίζει για μια ακόμα φορά την άριστη συνεργασία και τους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί και γίνονται συνεχώς εντονότεροι μεταξύ των δύο φορέων του Δήμου και του Συνεταιρισμού, για το καλό της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας.