Πρόσκληση για συνάντηση μελών στις 9-2-2016

Σχετικά με την ρύθμιση εκκρεμών ζητημάτων των Ο.Σ., προγραμματίζεται συνάντηση των μελών της Επιτροπής Πρωτοβουλίας και Συλλογικής Δράσης Ο.Σ. την Τρίτη 9-2-2016 και ώρα 13:00μμ στα γραφεία Ζήνωνος 4 προκειμένου να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγγραφες παρεμβάσεις στα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Υ.Π.Α.Π.ΕΝ για νομοθετικές ρυθμίσεις σχετικά με την παράταση του χρόνου εναρμόνισης των καταστατικών και την παράταση της 3ετούς προθεσμίας για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής των Ο.Σ..
  2. Διοργάνωση ετήσιας εκδήλωσης – ημερίδας επιστημονικού ενδιαφέροντος για τα θέματα των Ο.Σ. (Οριστικοποίηση θέματος, ομιλητών, ημερομηνίας, χώρου, συντονιστή κλπ).

Παρακαλούνται οι Ο.Σ. να έχουν μαζί τους τη σφραγίδα του συνεταιρισμού τους προκειμένου να υπογράψουν τα έγγραφα με τα αιτήματα για τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τα Υπουργεία.

Σχετικά με το υπό εξέταση θέμα (ΦΠΑ) της προηγούμενης ειδικής συνάντησης, παράκληση για την αποστολή των ενημερωτικών σημειωμάτων που αναμένονται ώστε να γίνει επανασυζήτηση του θέματος.

Η μεγάλη παρουσία μελών εξυπηρετεί καλύτερα τον συντονισμό των ενεργειών μας ενώ παράλληλα αυξάνει το κύρος των παρεμβάσεων μας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των θεμάτων μας.

Με εκτίμηση.

 

Γεωργία Ρωμαίου – Πέτσα
Συντονίστρια Επιτροπής Πρωτοβουλίας
και Συλλογικής Δράσης Οικοδομικών Συνεταιρισμών
6977207738 – 2107629974