Ντράφι: Η νέα δράση προχωράει

Για την αποκομιδή ξερών χόρτων και προϊόντων κήπου, ένα μέρος των οποίων θα αναλάβει ο Συνεταιρισμός τους θερινούς μήνες, βρίσκεται σε εξέλιξη η απαραίτητη προετοιμασία.

2-P2221130

Έγινε έρευνα αγοράς σχετικά με την δαπάνη των φορτηγών για την μεταφορά ενώ κάτοικοι μέλη της Επιτροπής Ντράφι ήλεγξαν επί τόπου τα σημεία της περιοχής με τον μεγαλύτερο όγκο ξερών χόρτων ώστε η αποκομιδή να καλύπτει αναλογικά τις ανάγκες περισσοτέρων κατοίκων.

Ο Συνεταιρισμός έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την δράση.

Πολύ σύντομα αναμένεται συνάντηση με την Δημοτική Αρχή για να συζητηθεί το όλο θέμα καθόσον ο Δήμος θα έχει τον τελικό λόγο στην υλοποίηση της δράσης.

3-P2221147Είναι ευνόητο ότι η σύμφωνη γνώμη και η συγκατάθεση της Δημοτικής Αρχής, οι υποδείξεις της αλλά και η καλή συνεργασία είναι προαπαιτούμενα για οποιαδήποτε πρωτοβουλία σχετικά με το θέμα.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου με συμμετοχή του Προϊσταμένου του Εποπτικού Συμβουλίου κ Χολέβα, μελών της Επιτροπής Αξιοποίησης Ντράφι και κατοίκων των κκ Πλατή, Ματθαιάσου, Νασιώκα, Τζουμέρκα, Κατσούρα, Νιούτσικου, Στάϊκου κλπ εξετάστηκε από πολλές πλευρές η νέα δράση και έγινε εκτεταμένη συζήτηση για το οργανωτικό σκέλος και πώς θα οργανωθεί καλύτερα ώστε να έχει θετικά αποτελέσματα.

P2221141