20160904_125749

Εγκαίνια Νέου Σχολικού Συγκροτήματος Πεντέλης

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με μια λαμπρή τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας νέου Σχολικού & Αθλητικού Συγκροτήματος στην Περιοχή Καλλιθέας Δ.Κ. Πεντέλης, χοροστατούντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Νίκου Φίλη ως εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πλήθος κόσμου ενώ στην εξέδρα των επισήμων παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης μεταξύ άλλων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι συνεργάστηκαν και προσέφεραν, έτσι ώστε να υλοποιηθεί αυτό το έργο.

Πρόκειται για ένα τεράστιο σχολικό και αθλητικό συγκρότημα, σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές, χτισμένο σε οικόπεδο 13,5 στρεμμάτων του Ο.Τ.122 στην περιοχή Καλλιθέας Πεντέλης, που υλοποιήθηκε μετά από δύσκολη διαδρομή είκοσι περίπου ετών, χάρη στον ακατάπαυστο προσωπικό αγώνα του Δημάρχου κ Στεργίου και τις επίμονες και συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης.

Μετά το τελετουργικό μέρος, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του σχολικού Συγκροτήματος.

Τον συνεταιρισμό εκπροσώπησε κλιμάκιο της Διοίκησης. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. και Συντονίστρια του Συλλογικού φορέα των Ο.Σ. κ Ρωμαίου συνεχάρη τον Δήμαρχο κ Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ασπάστηκε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, αντάλλαξε χαιρετισμό με πλήθος επίσημων μεταξύ των οποίων και τον Υπουργό Παιδείας κ Νίκο Φίλη, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συνάντησε τον Υπουργό κ Γιάννη Τσιρώνη και αντάλλαξαν απόψεις σε εγκάρδιο κλίμα πάνω στα θέματα των Ο.Σ., όπως διαμορφώνονται υπό το καθεστώς ισχύος του νέου νόμου 4389/16 αλλά και για το νομοσχέδιο που βρίσκεται στην Διαβούλευση.

pent1 pent2

Δελτίο Τύπου Δήμου Πεντέλης

DT165pent_2